Som udgangspunkt skal du selv sørge for at komme til og fra hospitalet. Langt de fleste patienter arrangerer selv deres rejse til hospitalet med egen bil, offentlig transport eller ved at blive kørt af pårørende.

Når du selv eller en pårørende sørger for transporten, kan du være berettiget til tilskud.

Hvis dit helbred ikke tillader, at du kan tage tog eller bus, kan du i nogle tilfælde blive kørt med Region Midtjyllands kørselsordning.

Læs om dine muligheder for at få tilskud.

I folderen "Kørsel til og fra hospitalet 2020" kan du læse om mulighederne for at få tilskud og for at blive kørt til hospitalet.

Klik på folderen i Højreboksen, hvis du vil kunne bladre i den.

Siddende patienttransport - tag mundbind med

På grund af coronavirus er der færre passagerer i de siddende patienttransporter end sædvanligt. Region Midtjylland opfordrer dog alle til at følge Sundhedsstyrelsens anbefaling og have et mundbind med, når de skal køre med patienttransport. Det kan være svært altid holde 1 meters afstand til chaufføren eller en medpassager. Se Sundhedsstyrelsens anbefaling: https://www.sst.dk/da/Nyheder/2020/Et-mundbind-i-tasken-er-en-god-ide_-naar-der-er-traengsel-i-den-kollektive-trafik

Se tegnefilm om kørselsordningen

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.