Den faste ambulancebase midt på Djursland er flyttet fra lufthavnen ved Stabrand til nye lokaler i Kolind.

Ambulancebasen midt på Djursland har nu fået ny placering, så fremover vil man ofte se og høre ambulancen køre ud fra Romlehøjvej i udkanten af Kolind. Præhospitalet har lejet sig ind i nye lokaler med blandt andet køkken, bad, kontor- og sovefaciliteter til medarbejderne – og selvfølgelig en garage til ambulancen.

- Vi har glædet os til at rykke til den nye base i Kolind, som ligger godt, centralt placeret for udkørsler, samtidig med den giver gode rammer for medarbejderne, fortæller Nada Nikolic, der er driftsleder for ambulancerne på Djursland.

Basen i Kolind er en fast base, der er bemandet hele døgnet året rundt. Den er udgangspunktet for otte uddannede medarbejdere plus ambulancebehandlerelever. De kører ud til syge og tilskadekomne, når der er brug for det.

- Det er vigtigt for os, at basen ligger centralt placeret, så vi hurtigt kan komme af sted – uanset retning. Derudover er vi glade for, at medarbejderne kan holde hvil mellem kørslerne i gode omgivelser, så de får de bedste muligheder for at lade op, siger Nada Nikolic.

Basen i Kolind blev taget i brug mandag den 23. oktober 2023. Basen ved Aarhus Airport lukkede samtidig.