23.02.22

Hent program for Præhospitalets forskningssymposium 2022.

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til Præhospitalets årlige forskningssymposium onsdag den 2. marts, kl. 13.30-19.00.

Denne gang stiller vi skarpt på en række af de kritiske beslutningsprocesser i den præhospitale indsats.

Det gælder blandt andet de kritiske beslutninger i AMK-vagtcentralen, hvor der bydes på oplæg om erfaringer med brug af video ved 1-1-2 opkald og om, hvordan man kan optimere opstart af hjerte-lungeredning ved hjertestop.

Der sættes desuden fokus på de kritiske beslutningsprocesser i ambulancerne med en række oplæg om hurtig identifikation og hjælp til patienter med stroke og traumer.

Det stigende antal afslutninger af patienter i hjemmet rejser en række spørgsmål, der kræver velovervejede og etisk forsvarlige beslutninger. Her bidrager professor Søren Mikkelsen blandt andet med et oplæg om, hvordan KOL-patienter oplever at blive afsluttet i hjemmet.

 

Praktisk information

Forskningssymposiet afholdes onsdag den 2. marts 2022, kl. 13.30-19.00. Det er gratis at deltage, men af hensyn til forplejning er fristen for tilmelding ved fysisk fremmøde d. 22. februar 2022.

Det foregår: Auditorium G206-142, Indgang G, G206, AUH Øst, Aarhus Universitetshospital, Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N.

 

Tilmelding til Forskningssymposiet

Det er muligt for både medarbejdere og gæster udefra at tilmelde sig på: Plan2learn

Som noget nyt vil det også være muligt at deltage virtuelt.

Vejledning til videoopkald/virtuelle møder

  1. Via Google Chrome eller Mozilla Firefox. Åben hjemmesiden http://rooms.rm.dk og indtast meet.rmau2@rooms.rm.dk
  2. Via smartphone/tablet: Opkald foretages via app'en Pexip Infinity Connect, som kan hentes i Google Store eller Appstore.

Der kan laves testopkald og tjek af billede og lyd på dette link (skal være via en Google Chrome eller Safari browser) https://rooms.rm.dk/webapp/conference/testkald@rooms.rm.dk?callType=video

 

Hvis du har brug for mere information, kan du læse mere her: https://www.rm.dk/om-os/videomoder/Vejledning-til-ekstern-part-om-videoopkald/