23. juni 2021

ambulance-220_1200_628.jpg

Arkivfoto

Infomøde om arbejdsforhold i Region Midtjylland for kørende personale.

Hvordan fungerer det helt præcist med vagterne hos Region Midtjylland? Og hvordan er det med ferie eller videreuddannelse? Spørgsmålene kan være mange, når man overvejer at skifte arbejdsgiver. Den 29. juni åbner Præhospitalet dørene i Århus til et infomøde for kommende medarbejdere.

Mødet er målrettet de medarbejdere hos Falck eller Responce på de baser, der bliver hjemtaget til Region Midtjylland 1. december.

- Vi vil gerne imødekomme den usikkerhed, der naturligt følger af en hjemtagelse, som den vi er i gang med, siger funktionsleder for drift og sekretariatet i Præhospitalet, Hans Christian Strikert.

Møde for alle

Alle interesserede er velkomne. Både de, der allerede har sagt ja til en stilling i Region Midtjylland, men som gerne vil vide lidt mere om deres kommende arbejdsforhold, og dem, der stadig overvejer, men har brug for mere information, før de vil beslutte sig.

På mødet vil der være en vifte af centrale medarbejdere hos Præhospitalet, der kan svare på de forskellige spørgsmål.

Ud over Hans Christian Strikert, kan mødedeltagerne møde tillidsrepræsentant for FOA, Tobias Webber, ambulancefaglig vejleder, Rasmus Linding Kannegaard og driftslederne for de relevante områder:

  • Sammy Kristensen, område Horsens
  • Tina Haahr Nørgaard, område Skanderborg
  • Ronni Sander, område Randers
  • Morten Herlev, område Silkeborg
  • Nada Nikolic, område Djursland

Deltagelse på distancen

For nogle kan der være langt til Århus, og det kan jo også tænkes, man er på vagt. Derfor vil det blive muligt at deltage i mødet virtuelt. Der kommer et mødelink med i indkaldelsen, når man har tilmeldt sig.

Spørgsmål: Ved du allerede, hvad du vil spørge om på mødet, har du chance for et endnu bedre svar, hvis du sender spørgsmålet på forhånd. Du sender spørgsmålet til nada.nikolic@ph.rm.dk

Tid, sted og tilmelding

  • Hvornår: 29. juni kl. 14 – Tilmelding senest 28. juni kl. 12.00 af hensyn til forplejning og sikring af plads i lokalet
  • Hvor: Olof Palmes Allé 15, 8200 Århus Nord samt virtuelt (placering kan ændres, hvis derbliver behov)
  • Hvordan: Tilmelding til mødet pr. mail til driftsleder i Præhospitalet, Nada Nikolic: nada.nikolic@ph.rm.dk

Opret en kommentar

ReCAPTCHA ikke løst
Ingen kommentarer

{{comment.PostTitle}}


{{comment.PostDate.substr(0,5)}} kl. {{comment.PostDate.substr(6,11)}} af {{comment.PosterName}}