Som udgangspunkt skal du selv sørge for at komme til og fra hospitalet. Langt de fleste patienter arrangerer selv deres rejse til hospitalet med egen bil, offentlig transport eller ved at blive kørt af pårørende.

Når du selv eller en pårørende sørger for transporten, kan du være berettiget til tilskud.

Hvis dit helbred ikke tillader, at du kan tage tog eller bus, kan du i nogle tilfælde blive kørt med Region Midtjyllands kørselsordning.

I folderen "Kørsel til og fra hospitalet" kan du læse om mulighederne for at få tilskud og for at blive kørt til hospitalet.

Fordele og ulemper ved kørselsordning

Du kan også se tegnefilm om, hvordan kørselsordningen fungerer og hvilke fordele og ulemper, der kan være i forhold til selv at arrangere transport og få et tilskud.

Se tegnefilm om kørselsordningen

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Kørselskontoret
Region Midtjylland
Skriv en sikker mail til os her.

Kommuner og praksislæger kan skrive her.

På en almindelig hverdag sørger Kørselskontoret for transport af cirka 1.700 af patienter til og fra hospitalerne.

Læs folder