Kørsler til behandling på hospitalet leveres af private vognmænd, som ikke er berørt af konflikt. Patienter, som har ret til kørsel vil fortsat blive kørt, hvis de fortsat har en tid til behandling.

Hvis du er i tvivl om din kørsel, så kontakt kørselskontoret på: telefon: 7023 6248 eller mail: prakoe@rm.dk.

Se også spørgsmål/svar om konflikten på regionens hjemmeside.

Som udgangspunkt skal du selv sørge for at komme til og fra hospitalet. Langt de fleste patienter arrangerer selv deres rejse til hospitalet med egen bil, offentlig transport eller ved at blive kørt af pårørende.

Når du selv eller en pårørende sørger for transporten, kan du være berettiget til tilskud.

Hvis dit helbred ikke tillader, at du kan tage tog eller bus, kan du i nogle tilfælde blive kørt med Region Midtjyllands kørselsordning.

I folderen "Kørsel til og fra hospitalet" kan du læse om mulighederne for at få tilskud og for at blive kørt til hospitalet.

Fordele og ulemper ved kørselsordning

Du kan også se tegnefilm om, hvordan kørselsordningen fungerer og hvilke fordele og ulemper, der kan være i forhold til selv at arrangere transport og få et tilskud.

Se tegnefilm om kørselsordningen

Kørselskontoret
Region Midtjylland
Mail: prakoe@rm.dk

Benyt kunne denne mailadresse hvis ikke din mail indeholder personfølsomme oplysninger
ellers kan du bruge dette link, som er en sikkermail:

På en almindelig hverdag sørger Kørselskontoret for at cirka 1.600 patienter bliver kørt til og fra hospitalerne.

Læs folder