27. juli 2021

Infomøde om job i Region Midtjylland som ambulanceassistent, -behandler, paramediciner eller ST-redder. 16. og 17. august kl. 15.30 i Århus.

Åbne døre ambulance.jpg

Arkivfoto / Anna Glavind

Overvejer du at søge job i ambulanceberedskabet i Region Midtjylland? Eller er du allerede ansat, men overvejer muligheden for at skifte ansættelsessted?

I forbindelse med hjemtagelse af ambulanceberedskaber har Præhospitalet i Region Midtjylland en række ledige stillinger. På infomøderne kan interesserede høre mere om stillingerne så som fordeling af vagter, løn- og ansættelsesvilkår og forholdene på de forskellige baser.

Pæn søgning

1. december 2021 overtager Præhospitalet yderligere 21 ambulancer fra Falck og Responce. En stor del af det eksisterende personale hos de biler, der flytter over til Region Midtjylland, har allerede valgt at flytte med over. Det er sket i en lukket rekrutteringsproces inden sommerferien. Alle berørte medarbejdere, der søgte over i den runde, var sikret job i deres nuværende område.

- Vi er glade for, at de fleste af de ansatte i de hjemtagne baser hos Falck og Responce har valgt at flytte med over til os. Jeg læser det som udtryk for, at folk har forstået, vi lægger vægt på udvikling og gode arbejdsforhold, siger ambulancechef Jan Kjær Madsen.

Stadig huller

Men selvom søgningen til de ledige stillinger har været rigtig pæn, er der stadig ca. 20 stillinger, der skal besættes. Eksempelvis har flere af de ansatte hos Falck og Responce valgt at gå på pension eller efterløn i forbindelse med skiftet til Region Midtjylland.

- Jeg kan heller ikke afvise, at nogen måske fortsat har været usikre på, hvad et skifte til regionen indebærer. De har måske haft brug for lidt mere tid til at beslutte sig, vurderer Jan Kjær Madsen.

Med de to infomøder i august får interesserede mulighed for at få svar på de spørgsmål, der måtte presse sig på.

Åbningen i stillinger giver samtidig god mulighed for, at folk, der allerede er ansat i Præhospitalet, får mulighed for at søge til et andet område. Også de muligheder vil blive berørt på informationsmødet.

Se giraffen

På mødet vil der være en vifte af centrale medarbejdere hos Præhospitalet, der kan svare på de forskellige spørgsmål. Der vil således være lejlighed til at møde sin måske kommende leder.

Udover repræsentanter fra ledelsen, vil medarbejdere fra planlægning, uddannelse og kørende kolleger, der allerede arbejder i regionen, være tilstede for at kunne svare på spørgsmål.

Deltagelse på distancen

For nogle kan der være langt til Århus, og det kan jo også tænkes, man er på vagt. Derfor bliver det muligt at deltage i mødet virtuelt. Der kommer et mødelink med i indkaldelsen, når man har tilmeldt sig.

Send dit spørgsmål

Ved du allerede, hvad du vil spørge om, har du chance for et endnu bedre svar, hvis du sender spørgsmålet på forhånd. Du sender spørgsmålet til nada.nikolic@ph.rm.dk

Tid, sted og tilmelding

  • Hvornår: 16. og 17. august kl. 15.30
  • Hvor: Olof Palmes Allé 15, 8200 Århus (Konferencelokalet)
  • Hvordan: Tilmelding pr. mail til driftsleder i Præhospitalet, Nada Nikolic: nikolic@ph.rm.dk
    NB: Tilmelding senest 12. august kl. 12.00 af hensyn til forplejning og sikring af plads i lokalet.

Der er ledige stillinger i områderne:

  • Grenaa, Hornslet, Allingåbro, Ebeltoft, Rønde
  • Horsens, Brædstrup, Odder, Hornsyld, Nr. Snede, Hedensted
  • Randers
  • Hammel
  • Skanderborg

Læs mere: