Undervisning af reddere

Hent oplæg fra Præhospitalets info- og dialogmøder marts 2020.

NYT:
Fyraftensmøder ved FOA juni/juli

Kom og mød din kommende fagforening. På møderne vil FOA præsentere den gældende overenskomst, der dækker ambulanceassistenter, ambulancebehandlere og paramedicinere som er ansat i det offentlige.

FOA er vært ved et lettere måltid og du får rig lejlighed til at stille spørgsmål. Møderne foregår Onsdag den 10. juni, mandag den 22. juni og torsdag den 2. juli, fra 18-21.00

Læs mere om FOA's fyraftensmøder.

.........................................................................

Første uge i marts holdt vi information- og dialogsmøder for alle reddere, der er interesseret i regionale jobs.

Møderne blev afholdt i Silkeborg, Holstebro og Aarhus og handlede blandt andet om vores ambitioner med de regionale ambulancer og akutlægebiler, planer for hjemtagning, vagtformer, løn og ansættelsesforhold m.m.

Stort engagement
Der var stort engagement på møderne med mange spørgsmål og kommentarer, som giver et godt billede af, hvad der betyder noget for ambulancepersonalets arbejdsmiljø og trivsel. De mange input gør indtryk og vil blive tænkt med ind i planlægningen. 

Informationsmøder om løn og overenskomst
Der var blandt andet spørgsmål til løn og overenskomst. Og det blev klart, at der er behov for at etablere et mere præcist og korrekt billede af løn og arbejdsvilkår. 

FOA har derfor planlagt et fyraftensmøde i Aarhus og arbejder lige nu - efter ønske fra møderne i Silkeborg og Holstebro - på at finde tid og sted til endnu et fyraftensmøde i den vestlige del af regionen.

Hvis I har brug for at få kigget på jeres individuelle situation inden, så kontakt os gerne, fx  via redder@ph.rm.dk.