Regionale ambulancer

NYT:

Flere besøg på ambulancebaser den 1. og 3. december  

Kom og mød ambulanceledelse på ambulancebaser i Hornsyld, Hedensted, Nørre Snede og Brædstrup tirsdag den 1. december og i Horsens, Skanderborg og Odder torsdag den 3. december. 
 
Pga. covid-19 er det desværre ikke muligt at holde store dialogmøder med jer ambulancereddere om regionens hjemtagelse af ambulancer i december 2021.
 
I stedet er vi nu på roadtrip til de berørte baser, som flere af jer har foreslået. Vi har allerede været på en række baser i Randers/Djursland området, og er glade for det store fremmøde og den livlige debat. Tak for det:-)
 
Med på de næste møder er ambulancechef Jan Kjær Madsen, ledende overlæge Allan Bach samt driftslederne Tina Haahr Nørgaard og Sammy Kristensen. Vi glæder os til at få en god dialog med så mange af jer som muligt. 👍
 
Møderne vil blive gennemført efter covid-19 anbefalingerne, så det bliver i små grupper, udendørs og med mundbind og god afstand.
 
Plan for tirsdag den 1. december
Hornsyld: 7.30-8.45
Hedensted: 9.15- 10.30
Nørre Snede: 11.00 – 12.15
Brædstrup: 12.45 – 14.00
 
Plan for torsdag den 3. december
Horsens: 7.30 – 9.30
Skanderborg: 10.00 – 11.15
Odder: 11.45 – 13.00
 
BEMÆRK: Møderne er målrettet ambulancereddere, der bliver berørt af hjemtagning i december 2021. Vi forventer, at de fleste deltager på en af de baser, de typisk kører fra eller bor i nærheden af, men alle er velkommen til at deltage på den location, der passer bedst. 
 
Skulle du ønske at deltage et sted, hvor du ikke kender adressen, så send en mail til: redder@ph.rm.dk og spørg om der kan blive plads til en ekstra mand/kvinde.
 

Nye stillingsoplag:

Vi slår løbende stillinger op, som er relevante for ambulancereddere. Se de ledig stillinger på vores jobportal.


Ny regionsrådsbeslutning:

Regionsrådet besluttede onsdag den 28. oktober, at 60 % af ambulancerne i Region Midtjylland skal drives af regionen selv, mens Falck skal drive de resterende 40%. Med beslutningen har Region Midtjylland fordoblet sin andel, og det sker af hensyn til konkurrencen, siger formand Anders Kûhnau. 

I Præhospitalet glæder vi os til opgaven. Vi glæder os også til at fortsætte det gode samarbejde med Falck og Samsø redningskorps og i fællesskab sikre, at borgerne i Region Midtjylland får akuthjælp af højeste kvalitet.

Samlet skal Præhospitalet fra december 2021 drive

  • i alt 42 ambulancer, primært i den østlige del af regionen, Horsens/Skanderborg/Randers/Djursland samt 5 sygetransporter.
  • alle 10 akutlægebiler.
  • en uddannelses- og kvalitetsenhed, der på tværs af leverandører varetager opgaverne i relation til den lægelige delegering, herunder efteruddannelse og kvalitetssikring for de kørende beredskaber.

Oversigt over beredskaber

Se oversigt over hvilke beredskaber, der bliver regionale december 2021.

Se samlet oversigt over alle beredskaber fra december 2021, både regionalt, Falck og Samsø redningskorps. (PDF-fil)

Læs nyheden: Region Midtjylland og Falck deler ambulancedriften 60/40


Du er velkommen til at kontakt os

Har du har spørgsmål eller brug for mere information, så skriv til redder@ph.rm.dk. 

Du er også altid velkommen til at kontakte ledelsen af de regionale ambulancer og akutlægebiler.

 

Kontakt os

Find kontaktinfo til ledelse og sekretariat for akutlægebiler og ambulancer.

Mail til: redder@ph.rm.dk
Angiv evt. hvem mailen er til.

Vi svarer hurtigst muligt.

Kontakt Præhospitalet


Olof Palmes Allé 34 1. sal
8200 Aarhus N
Telefon: 7841 4848
hovedpostkasse@ph.rm.dk


Skriv sikkert til os 
- hvis din mail indeholder personfølsomme oplysninger.
Hovedpostkassen har fast vagt i dagtid på hverdage. Vagten sender post videre til rette medarbejder, så du får hurtig og sikker hjælp.