Regionale ambulancer

NYT: Fyraftensmøder ved FOA juni/juli

Kom og mød din kommende fagforening. På møderne vil FOA præsentere den gældende overenskomst, der dækker ambulanceassistenter, ambulancebehandlere og paramedicinere som er ansat i det offentlige.

FOA er vært ved et lettere måltid og du får rig lejlighed til at stille spørgsmål. Møderne foregår Onsdag den 10. juni, mandag den 22. juni og torsdag den 2. juli, fra 18-21.00

Læs mere om FOA's fyraftensmøder.

Regionsrådsbeslutning om egen drift 

Regionsrådet har besluttet, at Region Midtjylland fra foråret 2021 selv vil drive alle akutlægebiler og knap en tredjedel af regionens ambulancer. Præhospitalet får derfor fra starten af 2021 driften af alle 10 akutlægebiler og 21 ambulancer. De resterende 48 ambulancer bliver sammen med den liggende/hvilende sygetransport sendt i offentligt udbud. Læs mere i Regionens pressemeddelelse.

Nyt job som regionalt ansat ambulanceredder?

Præhospitalet har i øjeblikket 50 ambulancereddere og lægeassistenter ansat. Vi forventer at ansætte mange nye reddere til driftsstart i foråret 2021. Ansøgningsfrist er søndag den 9. august 2020.

Se stillingsopslag på siden: Job i Præhospitalet 

Alle driftsledere er nu ansat

Vi har netop ansat de sidste driftsledere med redderbaggrund til ledelsesmæssige og administrative opgaver. Fra 1. juni er alle tiltrådt, og I vil møde: Martin Steen Thomsen, Sammy Kristensen, Tina Haahr Nørgard, Kennth Snogdal og Ronnie Sander.

Du er velkommen til at kontakt os

Har du har spørgsmål eller brug for mere information, så skriv til redder@ph.rm.dk. 

Du er også altid velkommen til at kontakte ledelsen af de regionale ambulancer og akutlægebiler.