Region Midtjyllands Præhospital inviterer i den kommende uge alle interesserede til dialogmøder om de nye stillinger som lægeassistent på akutlægebilerne i den østlige del af regionen.

21-02-2018

Fra 1. december 2018 skal Region Midtjylland selv stå for driften af de fire akutlægebiler i Horsens, Randers, Aarhus og Djursland. Præhospitalet inviterer derfor alle interesserede til info- og dialogmøder om de nye lægeassistentstillinger.

Alle er velkomne til møderne

Der er planlagt møder flere steder i regionen. Det skal sikre, at flest mulige interesserede kan deltage i møderne. Tid og sted for møderne:

Aarhus: 27. februar kl. 15:30-17:30
(Olof Palmes Allé 34, kantinen i kælderen)

Randers: 28. februar kl. 17:00-19:00
(Regionshospitalet Randers, Skovlyvej 17, indgang F, mødelokale 4)

Horsens: 1. marts kl. 17:00-19:00
(Regionshospitalet Horsens, Sundvej 30, indgang C, Gæstekantinen)

 

Vil udvikle teamsamarbejdet på akutlægebilerne
Bo Nees Iversen, som er ledende overlæge for akutbiler og akutlægebiler i Præhospitalet, Region Midtjylland, glæder sig til at komme i gang med den nye opgave. Han vurderer, at regionale lægeassistenter med deres særlige kompetencer kan være med til at styrke den præhospitale organisation.

- Vi er ambitiøse på vegne af vores nye personalegruppe og vores teams i akutlægebilerne, som vi rigtig gerne vil udvikle yderligere. Vi vil bygge videre på lægeassistenternes aktuelle funktion og arbejde med at skabe de stærkeste team. Konkrete eksempler kan fx være at se på lægeassistenters rolle ved hjertestop, indsatsledelse og taktisk akutmedicin.

Ønsker input fra lægeassistenterne
Bo Nees Iversen understreger, at et vigtigt formål med møderne er at høre nuværende og potentielle lægeassistenters tanker om, hvordan den præhospitale organisation og driften af akutlægebilerne kan forbedres og udvikles, og siger:

- Hvad skal der med lægeassistenternes øjne til, for at de sammen med lægerne på akutlægebilerne kan give patienterne den bedst mulige hjælp og hvordan kan vi sikre optimale arbejdsforhold for teamet.

- Vi er også nysgerrige på, hvordan stillinger som regional lægeassistent kan blive attraktive. Skal der være tale om fuldtids- eller deltidsstillinger? Og ønsker lægeassistenterne at kombinere med andre opgaver, fx kørsel med ambulance, funktioner i AMK-vagtcentralen, undervisning eller andet, fortæller Bo Nees Iversen.

Yderligere information
Bo Nees Iversen, telefon: 7841 4939, mail: boiverse@rm.dk
Thomas Balle Kristensen, præhospital direktør, mobil: 3038 7193,
mail: thkris@rm.dk

Vedhæftede billede kan frit anvendes ved redaktionel omtale af indholdet i denne pressemeddelelse og kreditering af fotograf Niels Aage Skovbo.