Både nationale og internationale forskere byder på spændende oplæg, når Region Midtjyllands Præhospital afholder det årlige Forskningssymposium torsdag den 11. januar 2018. Her vil der være rig mulighed for netværk og debat på tværs af faggrupper og interesser.

13-12-2017

Engelske erfaringer med luftambulancer, håndtering af traumepatienter i Stavanger og brugen af retrieval medicin i Australien er bare et udpluk af emnerne for forskningssymposium 2018. Her inviterer Præhospitalet Region Midtjylland alle interesserede til en eftermiddag med fokus på international forskning, udvikling og vidensdeling.

Ingunn Skogstad Riddervold er forskningschef ved Region Midtjyllands præhospital og håber, at dagen kan være med til at inspirere medarbejdere fra alle fag til at tage del i udviklingen af det præhospitale område.

- Vi vil gerne inddrage vores kolleger i en tværfaglig deling og indsamling af viden. Vi håber, at forskningssymposiet kan bringe nye perspektiver på behandling og måske være med til opstarten af nye projekter, der kan gøre den præhospitale indsats endnu bedre, siger Ingunn Skogstad Riddervold.

Oplæggene vil som udgangspunkt blive afholdt på engelsk, da Forskningssymposium i år har flere udenlandske deltagere og oplægsholdere.

Foruden interessante oplæg fra erfarent sundhedspersonale, vil alle foredragsholdere sidst på eftermiddagen møde hinanden i en paneldebat, hvor deltagere har mulighed for selv at komme på banen og stille spørgsmål. En række igangværende forskningsprojekter vil desuden være repræsenteret med posters,, så alle interesserede kan få et indblik i fremtidens præhospitale akutmedicin.

Forskningssymposium er gratis og alle er velkomne til at deltage. Af hensyn til forplejning kræver arrangementet tilmelding.

Se det foreløbige program.

 

Praktisk information

Tilmelding skal ske via mail til Sekretær, Mari-Ann Lund Petersen: Mari-Ann.Petersen@ph.rm.dk

Tilmeldingsfrist: senest torsdag den 4. januar 2018.

Dato: Torsdag den 11. januar 2018, kl. 14-19 (Ankomst, registrering og kaffe fra kl. 13.30)

Sted: Auditorium A, Aarhus Universitetshospital, Skejby – Palle Juul-Jensens Blvd. 99, 8200 Aarhus N (Indgang til venstre for Hovedindgang G6)

Forplejning: Der serveres let forplejning undervejs i forbindelse med pauserne.