Region Midtjylland giver tilskud til kørsel til og fra nærmeste behandlende hospital, hvis du opfylder mindst én af disse betingelser:

• Du er pensionist.
  • Du bor mere end 50 km fra hospitalet - beregnet efter Kraks ruteplan med korteste rute.
  • Du har været på hospitalet og indkaldes i den forbindelse til behandling uden indlæggelse (ambulant behandling), og kan hverken tage bussen eller toget på grund af dit helbred.

Sådan søger du om tilskud

• Kontakt lægesekretæren på den afdeling, hvor du er til undersøgelse eller behandling.
  • Her får du udleveret et ansøgningsskema.
  • Udfyld ansøgningsskemaet og send det til Kørselskontoret.

Du skal være opmærksom på, at Kørselskontoret skal have ansøgningsskemaet inden for tre år efter, du har været til behandlingen.

Hvis du har ret til tilskud, får du pengene udbetalt på din NEM-konto, når Kørselskontoret har behandlet din ansøgning.

Se tegnefilm om tilskud til egen kørsel

Kørselskontoret
Region Midtjylland