Hvis du på grund af dit helbred ikke kan rejse med bus eller tog, kan du gratis blive kørt til undersøgelse og behandling på hospitalet.

For at have ret til at blive kørt, skal du opfylde disse betingelser:

• Du har brug for at ligge ned.
  • Du kan ikke klare at rejse med tog eller bus på grund af dårligt helbred.
  • Du er pensionist.
  • Du bor mere end 50 km fra hospitalet - beregnet efter Kraks korteste ruteplan.
  • Du har været på hospitalet og indkaldes i den forbindelse til behandling uden indlæggelse (ambulant behandling).

Ring til Kørselskontoret

Er du i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til kørsel til eller fra hospitalet, kan du se på vores kørselsillustration eller se tegnefilmen nedenfor.

Hvis du mener, at du har ret til gratis kørsel, skal du kontakte Kørselskontoret, som vil spørge omhyggeligt ind til din situation.

Har du ret til kørsel, skal du kontakte Kørselskontoret senest dagen før, du skal afsted. Det er Kørselskontoret, som arrangerer kørslerne for dig.

Se tegnefilm om bestilling af kørsel

Kørselskontoret
Region Midtjylland
Mail: prakoe@rm.dk

Husk din kørselsaftale

Du kan modtage påmindelser om alle dine Flextrafik-kørsler til og fra hospitalerne i Region Midtjylland.

Læs folder